Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö haluaa olla tukemassa perheiden arkea. Päiväkerhojen tavoitteena on tukea kotien kristillistä kasvatustyötä.

Päiväkerhoissa lapset oppivat tuntemaan Raamatunkertomuksia ja rukoilemaan. Kerhoissa askarrellaan, leikitään ja lauletaan. Päiväkerhoon osallistuminen tarjoaa lapsille mukavia kokemuksia, ja samalla he oppivat sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Kerhot ilmoitetaan Kuulumiset -lehdessä ja lisätietoja voi kysellä puh. 050 4416095.
Lastenohjaajana toimii Piia Kaivosoja.

Päiväkerhot viikoittain syksy 2022

Ma klo 10–12.30 Sarpatissa, os. Vanhatie 27, Pyhäjoki

Ma klo 14–16 Parhalahden vanhalla kirjastolla,                    os. Parhalahdentie 73, Parhalahti

Ti klo 14.30-16 Yppärin koululla, os. Vanhamaantie 38, Yppäri