Hautausmaat

 

Pyhäjoen seurakunnalla on kaksi hautausmaata: Tapulin vieressä sijaitsee vanha hautausmaa, jonka viereen on 1980-luvun alussa valmistunut laajennusosa. Toinen hautausmaa on Vihannintien varrella, 8-tien toisella puolen, jonka nimi on virallisesti uusi hautausmaa. Uutta hautausmaata kutsutaan puhekielessä Ilomäeksi. 

 

Hautojen hoitosopimusten tilaaminen Pyhäjoen seurakunnasta: 

Voit tilata hautojen hoidon tämän sivun välilehdeltä tai tästä linkistä : Haudan hoitosopimusten tilaaminen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen tarja.ylikauppila@evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 08 439 5400. 

Toivomme, että tilaukset saapuisivat nettilomakkeen tai sähköpostin kautta tänne seurakuntaamme. Kirkkoherrnavirastossa voi olla samaan aikaan omaisia hoitamassa hautajaisjärjestelyjä ja silloin puhelimeen emme voi vastata. 

Hautojen hoitosopimuksia otetaan vastaan 2.5. - 31.5.2022 välisenä aikana. 

 

Hoitosopimusten hinnat:

- Kesäksi kastelusopimus  35 €  

- Kesäksi kukat ja kastelu  70 €  (Kukat : yksi punakukkainen mukulapegonia ja kolme hopealehteä)

- 5-vuodeksi haudanhoitosopimus  300 € 

 

Kun tilaatte sopimuksia, varautukaa siihen, että teillä on tiedossa haudatun sukunimi ja etunimet. Lisäksi, jos muistatte syntymä- tai kuolinvuoden, ilmoittakaa myös se.  Lisätiedot auttavat monesti, jos esim. kutsumanimi on vaikka etunimistä toinen nimi tai kutsumanimi eroaa muutoin kirkonkirjan merkinnästä.    

Kastelusopimukset alkavat 1. kesäkuuta ja jatkuvat 30. elokuuta saakka.

Hautojen hoitosopimusten kukat saapuvat n. 10.6.2022 , jonka jälkeen istutukset aloitetaan tekemään.