Kirkolliset ilmoitukset
Pyhäjoen seurakunta, päivitetty 16.5.2022

Pisara- omaishoitajien ryhmän retki ma 16.5. klo 13-14.30 Kalajoen Käännänkylälle kahvila Vanhaan Aapiskukkoon.

Perhekerhon retki ke 18.5. Kalajoelle kotieläinpuisto Huliviliin.

Varttuneen väen kevätkirkko to 19.5. klo 13 kirkossa. Harmaahapset laulamassa, säestys Marja Ainali. Runo Tuulikki Mattila, hartaus Olavi Palovaara, juonto Mirja Hirvikoski. Kahvit kevätkirkon jälkeen seurakuntatalolla.

Rippileiri lähestyy -ilta to 19.5. klo 18 seurakuntatalolla.

Päiväkerholaisten toiminnallinen kevätjuhla pe 20.5. klo 18. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, erilaisia toimintapisteitä, päiväkerholaisten esitys ja hartaus.

Sanajumalanpalvelus su 22.5. klo 10 kirkossa. Lähetyskahvilavuoro Pohjankylä.

Konsertti ”Sieluni ylistää Jumalan suuruutta” su 22.5. klo 18 kirkossa. Maria-aiheisia lauluja, myös duettoja ja yksinlauluja. Esiintyjinä Naiskuoro Mettiset Anna-Maria Togbenoun johdolla, Taija Kaikkonen, piano. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5 e Yhteisvastuukeräykselle.

Raamattupiiri ma 23.5. klo 13 Sarpatissa.

Yhteisvastuukävely Rautiperällä ma 23.5. klo 18-20. Aluksi alkuverryttely, sitten lenkkipolulle porukalla. Lenkin jälkeen makkaranpaistoa, kahvia, sämpylää, jäätelöpuikot. Yhteisvastuulle 10€/hlö, perhe 15-20€. Lopuksi iltalaulu ja nuotiotarina Tansaniasta, lähetti Hanna Oja-Nisula.  Kaikenikäisille mukava kevätlenkkeilyilta.

Tämän vuoden yhteisvastuukeräyksellä autetaan lapsia ja nuoria. Voit osallistua keräykseen MobilePaylla numeroon 85050 tai tilille FI14 5000 0120 2362 28, viite 303529.

Operaatio Ruut vuosikokous ti 24.5. klo 18 seurakuntatalolla.

Ystäväkerhon kevätretki ke 25.5.2022 Kalajoelle ja Himangalle. Ilmoittautuneille tiedoksi : Lähtö seurakuntatalolta klo 10 linja-autolla. Käynti Iso-Pahkalalla, ruokailu Lokkilinnassa Hiekkasärkillä, Himangan kirkko ja kahvit Palovaaralla. Paluu n. klo 16. Retken hinta 20 € (25 € ei kerholaisilta).

Helatorstain messu 26.5. klo 10 kirkossa. Lähetyskahvilavuoro Liminkakylä.

Sananjumalanpalvelus su 29.5. klo 10 kirkossa. Kirkonmenon jälkeen, ”Kuuskymppiskahvit” lähetyskahvilassa tarjoaa Jukka-pappi, Mirja-diakonissa ja Hannu-nuorisotyönohjaaja. Ei lahjoja. Mahdolllinen muistaminen lähetystyölle kahvirahan muodossa.

Toukosiunaus ti 31.5. klo 11.15 Matti ja Henna Helaakosken tilalla Yppärissä, os. Koivukuja 35. Mukana Yppärin koululaisia, MTK ja Harmaahapset.  Kahvitilaisuus koululla.

Kirkkovaltuusto ti 31.5. klo 18 seurakuntatalolla.

Ruuanjako ke 1.6. klo 15-16 kanttorilassa työttömille ja ruoka-apua tarvitseville pyhäjokisille. Aluksi lähimmäiskahvit ja alkuhartaus pihamaalla. Ota oma kassi mukaan.

Alle kouluikäisten lasten päiväleiri Sarpatissa 1.-3.8.  Leiri alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Tarjolla lämmin ruoka ja välipala. Ohjelmassa mm. askartelua, ulkoilua, leikkejä ja hartaushetkiä. Leirille otetaan 2015-2019 syntyneitä lapsia (3 vuotta täytetty leiripäivään mennessä). Vapaaehtoinen leirimaksu 5 e/päivä. Ilmoittautumiset 17.6. mennessä Piialle p.050 4416095 tai piia.kaivosoja@evl.fi

Syksyn päiväkerhoon ilmoittautuminen 3.6.mennessä. Ensi syksyn päiväkerhot alkavat viikolla 35 Sarpatissa, Yppärissä ja Parhalahdella.. Kerhoon voi ilmoittaa lapsen, joka täyttää 3 v. vuoden loppuun mennessä sekä sitä vanhemmat alle kouluikäiset. Kerhoihin voi ilmoittautua myös 1.–5.8. välisenä aikana. Päiväkerhon puh. 050 4416095 tai piia.kaivosoja@evl.fi

Kouluikäiset:

Fisucraft on ev.lut. kirkon seurakuntien oma Minecraft -palvelin, jossa kokoontuvat erilaiset kerhot ja järjestetään tapahtumia ja kilpailuja. Osoite on Minecraftin monipelissä pelaa.fisucraft.net (Java-versio).

Partioryhmät : Jäsenhakemuksen (Hanhikiven Kiertäjät) voit tehdä verkossa. Toiminnasta saat tietoa myös lippukunnan johtajalta Jutta Anttilalta p. 0406856610.

Nuoret:

Moottoripaja Kunnanvarikolla tiistaisin klo 18-20 (Järvisuontie 2). Toiminta on tarkoitettu yläasteikäisille ja vanhemmille nuorille.

Kasvuryhmä rippikoulun käyneille nuorille Sarpatissa torstaisin klo 18.

Gospelcafe Sarpatissa lauantaisin klo 19-23.

Hautojen hoitosopimukset tilattavissa

Voit tilata hoidon nettilomakkeella Haudanhoitosopimukset - Pyhäjoen seurakunta (pyhajoenseurakunta.fi) tai sähköpostilla tarja.ylikauppila@evl.fi tai soitto kirkkoherranvirastoon p. 08 439 5400.

Hinnat:

• Kesäksi kukat ja kastelu 70 €
  • kesäksi kastelu 35 €

Hoitosopimuksia voi tehdä myös viideksi vuodeksi.

Kun tilaatte sopimuksia, ilmoittakaa haudatun sukunimi ja kaikki etunimet.

Kastelusopimukset alkavat 1. kesäkuuta ja jatkuvat 30. elokuuta saakka.

Hautojen hoitosopimusten kukat saapuvat n. 10.6. , jonka jälkeen istutukset tehdään.

RY:

Su 22.5. Pyhäkoulu klo 12 Ry:llä

Pe 27.5. Päiväkerho klo 17 Ry:llä

Pe 27.5. Raamattuluokka klo 19 Ry:llä

Su 29.5. Kevätjuhla klo 16 Ry:llä

Su 12.6. Kirkkoseurat klo 16

www.rauhanyhdistys.fi/pyhajoki

Kirkolliset

Tälle sivulle ilmestyvät lähiajan kirkolliset tiedot.

Sisältö on samanlainen kuin pyhäjokisen Kuulumiset -lehden kirkollisissa tiedoissa. Mikäli ilmoituksen tietoihin tulee muutoksia painoon lähetyksen jälkeen, päivitämme tänne uusimmat tiedot.

Pyhäjoen Kuulumiset -lehti löytyy myös netistä kokonaisuudessaan Kuulumiset -lehti