Jumalanpalvelus ja Rippikouluun 2023 ilmoittautuminen. Partiolaisten kirkkopyhä

su 6.11. klo 18.00 – 19.30

Pyhäjoen kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Partiolaisten kirkkopyhä, rippikoululaisten ilmoittautuminen

Vuoden 2023 rippikouluun ilmoittautuminen su 6.11. 18.00 - 20.30

Rippikoululaiset huoltajineen osallistuvat jumalanpalvelukseen Pyhäjoen kirkossa jonka jälkeen ilmoittautuminen seurakuntatalolla.

Mukaan kutsutaan kaikkia vuoden 2008 tai myöhemmin syntyneitä nuoria. Myös muualla käyvät kuten järjestöjen rippikouluun osallistuvat ilmoittautuvat.

Reformaation päivä

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Jukka Malinen,  Mikko Kinnunen, Marja Ainali, partiolaisten musiikkiryhmä ja isoset

• Nuorille Nuorille