Kesätyöpaikat 2022

Pyhäjoen seurakunta työllistää v. 2004-2006 syntyneitä, 16-v täyttäneitä nuoria kesätöihin hautausmaalle ja seurakunnan pihapiirin siistimiseen. Tehtäviin kuuluvat nurmikon leikkaaminen, hautojen kastelutehtävät sekä muu siistimistyö. Sadepäiville on muuta työtä.

Kesätöiden haku tapahtuu Nuorten kesätyöpaikat 2022 linkin kautta. Selaa luetteloa alaspäin niin pitkälle, että löydät otsikon Nuorten kesätyöpaikat 2022.  Tämä linkki on ollut avoimena jo useita viikkona.  Haku päättyy 31.3. ! Linkki ohjaa Pyhäjoen kunnan sivustolle, jossa kirjaudutaan palveluun. Tehtävätoiveeseen valitaan kesätyö seurakuntaan. Hakulomakkeella voi esittää toiveen työn ajankohdasta. Jokaisen täytyy kuitenkin huomioida se, että tehtäviin otetaan portaittain joka maanantai yksi työntekijä töihin. Ensimmäisen työntekijän palkkaus on ma 6.6. ja viimeinen työsuhde alkaa ma 1.8.22.

Pyhäjoen seurakunnalla on tarjolla noin 10 kesätyöpaikkaa, joista voi kysyä lisää Tarja Ylikauppilalta, tarja.ylikauppila@evl.fi

Tehtäviin valinnat suoritetaan pääsiäisen jälkeen, viikolla 16.