Kalenteri  perjantai 07.05.2021   Nimipäivät Helmi, Kastehelmi ja Tua

KOULUIKÄISET:

Valtakunnallista kummipäivää vietetään 6.6.2021. Vinkkejä kummipäivään ja kummiuteen löytyy sivustolta kumminkaa.fi.

Fisucraft
on ev.lut. kirkon seurakuntien oma Minecraft -palvelin, jossa kokoontuvat erilaiset kerhot ja järjestetään tapahtumia ja kilpailuja. Osoite on Minecraftin monipelissä pelaa.fisucraft.net (Java-versio).

Ttila
on kouluikäisten oma youtube -kanava! Uudet jaksot ilmestyvät aina maanantaisin klo 15.

Partioryhmät
kokoontuvat rajoitusten puitteissa. Jäsenhakemuksen (Hanhikiven Kiertäjät) voit tehdä verkossa.

Toiminnasta saat tietoa myös lippukunnan johtajalta Jutta Anttilalta p. 0406856610.

Kouluikäiset

Tehtävä on tukea 7-14 vuotiaiden lasten kotien kristillistä kasvatusta ja toimia lasten parissa niin että heidän uskonsa kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuisi.

Toiminnan painopisteet on Sarpattiäxön -tapahtumat, kouluyhteistyö, leirit kesällä, retket ja tapahtumat ja yhteistyö lähialueen toimijoiden kanssa. Seurakunta toimii partiolippukunta Hanhikiven Kiertäjien taustayhteisönä.

Hanhikiven Kiertäjien kotisivut:

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon vieressä

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa

Edellinen sivu: Nuorisotyö