Kalenteri  torstai 24.09.2020   Nimipäivät Alvar ja Auno

Gospelcafe Sarpatissa lauantaisin klo 19-23

Moottoripaja yli 13 -vuotiaille tiistaisin kunnanvarikolla klo 18-20

Sählyä K18 Monitoimitalolla torstaisin klo 19-23.

Löydät meidät instagramista: nuorisotilasarpatti

Nuorisotyö

Laaja-alaisen nuorisotyön tavoitteena on kohdata lapset ja nuoret kouluikäisistä alkaen. Toiminta jaetaan kouluikäisten parissa tehtävään työhön ja rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön.

Kouluikäisten toimintaa ovat SarpattiÄxön -tapahtumat ja muut esim. kirkkovuoteen liittyvät tapahtumat mahdollisuuksien mukaan. Kouluyhteistyö on merkittävää, samoin partiotoiminnan tukeminen.

Rippikoulun jälkeinen nuorisotyö on kasvuryhmätoimintaa rippikoulun käyneiille, Gospelcafe lauantaisin,  koulutustoimintaa mm. isosille, musiikkiprojekteja, leirejä ja retkiä, osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja yhteistyö alueen eri toimijoiden kanssa. Yhteistyötä Pyhäjoen kunnan ja Pyhäjoki mc:n kanssa on Moottoripajatoiminta yli 13 -vuotiaille.

Yhteistyö rovastikuntamme (Kalajoen rovastikunta) alueella on vahvaa. Järjestämme yhteistyössä mm. Jokigospel -tapahtuman vuosittain alueen eri seurakunnissa, huolehdimme yhteisesti mm. erityisnuorisotyön toimista alueella kuten Saapas-toiminta ja TekstariTupu. Erityisnuorisotyöstä puhuttaessa käytämme nimeä ulkopuolisuuden ehkäisy.

Nuorisotyön johtokunta on neuvoston valitsema luottamuselin, jonka tehtävänä on toimia työntekijän tukena ja apuna seurakunnan nuorisotyön toteuttamisessa ja mm. vuosittain laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus. Johtokunnan vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö.

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa p. +358500766031, hannu.louhimaa@evl.fi, nuorisotyöhön osallistuva pastori on Olli Luhtasela p. 05032288107, olli.luhtasela@evl.fi.

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon pihapiirissä seurakuntataloa vastapäätä. Postiosoite: Pyhäjoen seurakunta/Nuorisotyö, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki.

Edellinen sivu: Rippikoulu
Seuraava sivu: Kouluikäiset