Kalenteri  torstai 24.09.2020   Nimipäivät Alvar ja Auno

Musiikkitoiminta

Seurakunnan kuorotoiminta

• Lapsikuorot
    Parhalahden koululla keskiviikkoisin klo 9.45, Yppärin koululla torstaisin klo 11 ja seurakuntatalolla torstaisin klo 16.30.

********************************************************************

17.6.2020:

Pyhäjoen seurakunnassa on haettavana

Keskimmäisen asteen KANTTORIN VIRKA (B-virka)

Pyhäjoen seurakunnan toiminta on monipuolista ja vilkasta, kirkkomusiikkityötä arvostetaan. Yhdeksän hengen työntekijäjoukko odottaa yhteistyöhaluista ja toimeliasta kanttoria.

Noin 3000 asukkaan paikkakunta on kaunis merenranta pitäjä, jota halkoo kahdeksi uomaksi haarautuva joki. Pyhäjoki on elinvoimainen kunta ja tarjoaa hyvät edellytykset elää, asua ja harrastaa.

Pätevyysvaatimuksena piispainkokouksen hyväksymä keskimmäisen asteen kanttorin viran tutkinto (ns. B-virka). Myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan.

Odotamme kanttorin virkaan hakijalta positiivista asennetta jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten rikkaaseen musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen, monipuolista musiikillista osaamista sekä myönteistä suhtautumista eri musiikkityyleihin.

Kanttori vastaa seurakunnan eri-ikäisille järjestettävästä kuorotoiminnasta ja musiikkiryhmistä. Hän on valmis tekemään yhteistyötä muiden musiikintekijöiden kanssa ja osaa verkostoitua alallaan.

Pienen seurakunnan etuna on se, että kanttori osallistuu laajasti monipuoliseen seurakuntatyöhön yhdessä muiden työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan aamunavaukset kouluilla ovat osa kanttorin ja muiden työntekijöiden työtehtäviä.

Virka otettava vastaan 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan, 6 kk:n koeaika. Viran peruspalkka on 601 vaativuusryhmän mukainen. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikostaustaote lasten kanssa työskentelemiseen.

Hakemukset 13.7.2020 mennessä Pyhäjoen kirkkoneuvostolle, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki.   Lisätietoja khra Jukka Malinen p. 040 5050016.

Liitä hakemukseen lyhyt kirjoitus (max 600 sanaa) jumalanpalveluksen elävöittämisestä musiikin avulla.

Pyhäjoen kirkkoneuvosto

Seuraava sivu: Lähetystyö