Kalenteri  maanantai 25.09.2017   Nimipäivät Kullervo ja Sigvard

Vapaaehtoistöitä tarjolla:

Vanhusten laulattaminen/ ulkoilutus/ vanhuksille lukeminen/ muistelu vanhusten kanssa Jokikartanossa.
Ota yhteyttä Jokikartanon osastonhoitajaan puh. 040 1357 935

Kirkkokaveriksi vanhukselle avuksi kirkkoon. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Mirja Hirvikoskeen puh. 050 4929 250

Ystäväksi yksinäiselle, yksinäisen kotona käymään kerran tai kaksi kuukaudessa. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Mirja Hirvikoskeen puh. 050 4929 250

Lisätietoa:

evl.fi/vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö

Yhteisvastuukeräys tempaistiin käyntiin Pyhäjoella Runebergin torttujen myynnillä.Diakonia –ja lähetystyössä on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisena eri ryhmien ohjaamiseen ja tapahtumien järjestämiseen.

Myös lähimmäisenä oleminen yksinäiselle on yksi toimimismuoto. Yhteisvastuukeräyksessä, lähetyskahvilan pidossa, lähetysarpojen myynnissä vapaaehtoiset ovat kullan arvoisia.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat mukaan. Diakonia ja lähetys ovat yhteisiä asioita.

Edellinen sivu: Ystäväkerho
Seuraava sivu: Kirkolliset toimitukset