Kalenteri  lauantai 22.01.2022   Nimipäivät Visa ja Fridolf

KOULUIKÄISET:

SarpattiÄxön -tapahtumista tiedotetaan aina erikseen lähempänä tapahtumaa.

Fisucraft
on ev.lut. kirkon seurakuntien oma Minecraft -palvelin, jossa kokoontuvat erilaiset kerhot ja järjestetään tapahtumia ja kilpailuja. Osoite on Minecraftin monipelissä pelaa.fisucraft.net (Java-versio).

Ttila
on kouluikäisten oma youtube -kanava on jouduttu lakkauttamaan rahoituksen puuttuessa.

Partio
. Jäsenhakemuksen (Hanhikiven Kiertäjät) voit tehdä verkossa.

Toiminnasta saat tietoa myös lippukunnan johtajalta Jutta Anttilalta p. 0406856610.

Kouluikäiset

Tehtävä on tukea 7-14 vuotiaiden lasten kotien kristillistä kasvatusta ja toimia lasten parissa niin että heidän uskonsa kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuisi.

Toiminnan painopisteet on Sarpattiäxön -tapahtumat, kouluyhteistyö, leirit kesällä, retket ja tapahtumat ja yhteistyö lähialueen toimijoiden kanssa. Seurakunta toimii partiolippukunta Hanhikiven Kiertäjien taustayhteisönä.

Hanhikiven Kiertäjien kotisivut:

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon vieressä

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa

Edellinen sivu: Nuorisotyö