Kalenteri  tiistai 20.04.2021   Nimipäivät Lauha ja Arla

KOULUIKÄISET:

Pääsiäisvaellus Minecraftissa
Fisucraftissa vietetään suosittu Via Crucis -pääsiäisvaellus 30.3. klo 17 alkaen! Vaellukselle voi liittyä omalla Minecraft-hahmollaan ja mm. ratsastaa Jeesuksen kanssa Jerusalemiin, syödä pääsiäisateriaa, todistaa Jeesuksen vangitsemista, vaeltaa hänen kanssa Golgatan kautta tyhjälle haudalle. Vaellus alkaa tulemalla Fisucraftin palvelimella warppiin /warp palmusunnuntai.
Fisucraft on ev.lut. kirkon seurakuntien oma Minecraft -palvelin, jossa kokoontuvat erilaiset kerhot ja järjestetään tapahtumia ja kilpailuja. Osoite on Minecraftin monipelissä pelaa.fisucraft.net (Java-versio).
Voit myös kulkea reitin itseksesi ja tutkia paikkoja omaan tahtiin. Osallistua voit myös seuraamalla Fisucraftiin tulevaa live-esitystä.

Ttila
on kouluikäisten oma youtube -kanava! Uudet jaksot ilmestyvät aina maanantaisin klo 15.

Partioryhmät
kokoontuvat rajoitusten puitteissa. Jäsenhakemuksen (Hanhikiven Kiertäjät) voit tehdä verkossa.

Toiminnasta saat tietoa myös lippukunnan johtajalta Jutta Anttilalta p. 0406856610.

Kouluikäiset

Tehtävä on tukea 7-14 vuotiaiden lasten kotien kristillistä kasvatusta ja toimia lasten parissa niin että heidän uskonsa kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuisi.

Toiminnan painopisteet on Sarpattiäxön -tapahtumat, kouluyhteistyö, leirit kesällä, retket ja tapahtumat ja yhteistyö lähialueen toimijoiden kanssa. Seurakunta toimii partiolippukunta Hanhikiven Kiertäjien taustayhteisönä.

Hanhikiven Kiertäjien kotisivut:

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon vieressä

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa

Edellinen sivu: Nuorisotyö