Kalenteri  keskiviikko 14.11.2018   Nimipäivät Iiris ja Iris

Gospelcafe lauantaisin klo 19-23.
Sählyä nuorille aikuisille monitoimitalolla torstaIsin klo 19-21 (K18).
Kasvuryhmä menneen kesä rippikouluikäluokalle torstaisin klo 16.00.
Moottoripajatoiminta Pyhäjoen kunnan ja Pyhäjoki MC:n kanssa tiistaisin pajalla klo 17.30-20.00.
Maata Näkyvissä -festarit Turussa 16.-18.11. Reissun hinta 80€. Mukaan mahtuu vielä muutama nuori.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut Hannulta p.0500766031
Löydät meidät myös instagramista: nuorisotilasarpatti

Nuorisotyö

Nuorisotyön tehtävänä on toimia yli 14 -vuotiaiden parissa. Nuorisotyön painoalueina ovat viikkotoiminta, leirit ja retket, musiikkiprojektit, koulutustoiminta, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin ja yhteistyö alueen eri toimijoiden kanssa.

Viikkotoimintaa ovat nuorten kasvuryhmät, Gospelcafe, peli-illat ja Moottoripajatoiminta. Säännölliset leirit ovat Jatkoripari syksyllä ja Nuortenleiri kevättalvella. Tapahtumia ovat esim. Maata näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa ja Jokigospel rovastikunnan alueella helmikuun alussa sekä Raahe-gospel helmikuun lopulla. Musiikkitoiminta tähtää nuorteniltoihin ja muihin vastaaviin tilanteisiin. Musiikkiprojekteja toteutetaan myös yhteistyössä seurakunnan muun musiikkitoiminnan kanssa. Tällaisia ovat mm. jumalanpalvelusten avustaminen.

Yhteistyö rovastikuntamme (Kalajoen rovastikunta) alueella on vahvaa. Järjestämme yhteistyössä mm. Jokigospel -tapahtuman vuosittain eri puolilla alueen seurakuntia, huolehdimme yhteisesti mm. erityisnuorisotyön monista toimista alueella kuten Saapas-toiminta ja TekstariTupu.

Nuorisotyön johtokunta on neuvoston valitsema hallintoelin, jonka tehtävänä on toimia työntekijän tukena ja apuna seurakunnan nuorisotyön toteuttamisessa ja mm. vuosittain laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus. Johtokunnan vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö.

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa p. +358500766031, hannu.louhimaa@evl.fi.

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon pihapiirissä seurakuntataloa vastapäätä. Postiosoite: Pyhäjoen seurakunta/Nuorisotyö, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki.

Edellinen sivu: Rippikoulu
Seuraava sivu: Kouluikäiset