Kalenteri  torstai 22.06.2017   Nimipäivät Paula, Liina, Pauliina, Paulina ja Lina

Löydät meidät nykyään myös instagramista: nuorisotilasarpatti

Nuorisotyö

Nuorisotyön tehtävänä on toimia yli 14 -vuotiaiden parissa. Nuorisotyön painoalueina ovat viikkotoiminta, leirit ja retket, musiikkiprojektit, koulutustoiminta, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin ja yhteistyö alueen eri toimijoiden kanssa.

Viikkotoimintaa ovat nuorten kasvuryhmät, Gospelcafe ja peli-illat. Säännölliset leirit ovat Jatkoripari syksyllä ja Nuortenleiri kevättalvella. Tapahtumia ovat esim. Maata näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa ja Jokigospel rovastikunnan alueella helmikuun alussa sekä Raahe-gospel helmikuun lopulla. Musiikkitoiminta tähtää nuorteniltoihin ja muihin vastaaviin tilanteisiin. Musiikkiprojekteja toteutetaan myös yhteistyössä seurakunnan muun musiikkitoiminnan kanssa. Tällaisia ovat mm. jumalanpalvelusten avustaminen.

Yhteistyö rovastikuntamme (Kalajoen rovastikunta) alueella on vahvaa. Meillä on mm. yhteinen erityisnuorisotyön virka. Työntekijänä on Marja Rajaniemi Pyhäjoelta. Virkapaikka on Ylivieska.

Nuorisotyön johtokunta on neuvoston valitsema hallintoelin, jonka tehtävänä on toimia työntekijän tukena ja apuna seurakunnan nuorisotyön toteuttamisessa ja mm. vuosittain laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus. Johtokunnan vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö.

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa p. +358500766031, hannu.louhimaa@evl.fi. Avustava pastori on Olli Luhtasela p.+358503288107, olli.luhtasela@evl.fi

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon pihapiirissä seurakuntataloa vastapäätä. Postiosoite: Pyhäjoen seurakunta/Nuorisotyö, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki.

Edellinen sivu: Rippikoulu
Seuraava sivu: Kouluikäiset