Kalenteri  maanantai 22.01.2018   Nimipäivät Visa ja Fridolf

Gospelcafe lauantaisin klo 19-23.
Sählyä nuorille aikuisille monitoimitalolla torstaIsin klo 19-21 (K18).
Kasvuryhmä menneen kesä rippikouluikäluokalle keskiviikkoisin klo 15.30.
Valomerkki -tapahtuma Himangan urheiluhallilla la 2.12. klo 16-21.30 (KLS, Save, Juhani, Juha Heinonen ja nuorten puheenvuoroja. Ilta päättyy messuun Himangan kirkossa.Konserttiliput 10€. Ilmoittaudfu Hannulle p.0500766031.
Löydät meidät myös instagramista: nuorisotilasarpatti

Nuorisotyö

Nuorisotyön tehtävänä on toimia yli 14 -vuotiaiden parissa. Nuorisotyön painoalueina ovat viikkotoiminta, leirit ja retket, musiikkiprojektit, koulutustoiminta, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin ja yhteistyö alueen eri toimijoiden kanssa.

Viikkotoimintaa ovat nuorten kasvuryhmät, Gospelcafe ja peli-illat. Säännölliset leirit ovat Jatkoripari syksyllä ja Nuortenleiri kevättalvella. Tapahtumia ovat esim. Maata näkyvissä -festarit Turussa marraskuussa ja Jokigospel rovastikunnan alueella helmikuun alussa sekä Raahe-gospel helmikuun lopulla. Musiikkitoiminta tähtää nuorteniltoihin ja muihin vastaaviin tilanteisiin. Musiikkiprojekteja toteutetaan myös yhteistyössä seurakunnan muun musiikkitoiminnan kanssa. Tällaisia ovat mm. jumalanpalvelusten avustaminen.

Yhteistyö rovastikuntamme (Kalajoen rovastikunta) alueella on vahvaa. Järjestämme yhteistyössä mm. Jokigospel -tapahtuman vuosittain eri puolilla alueen seurakuntia, huolehdimme yhteisesti mm. erityisnuorisotyön monista toimista alueella kuten Saapas-toiminta ja TekstariTupu.

Nuorisotyön johtokunta on neuvoston valitsema hallintoelin, jonka tehtävänä on toimia työntekijän tukena ja apuna seurakunnan nuorisotyön toteuttamisessa ja mm. vuosittain laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus. Johtokunnan vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö.

Työntekijänä on nuorisotyönohjaaja Hannu Louhimaa p. +358500766031, hannu.louhimaa@evl.fi.

Toimitila on nuorisotila Sarpatti, joka sijaitsee kirkon pihapiirissä seurakuntataloa vastapäätä. Postiosoite: Pyhäjoen seurakunta/Nuorisotyö, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki.

Edellinen sivu: Rippikoulu
Seuraava sivu: Kouluikäiset