Kalenteri  maanantai 25.09.2017   Nimipäivät Kullervo ja Sigvard

Tasauspäivän myyntitapahtuma on seurakuntatalolla lähetyskahvilan yhteydessä su 17.9. jumalanpalveluksen jälkeen joka alkaa kirkossa klo 10. Myynnissä syksyn satoa, leivonnaisia, käsitöitä ja pika-arpoja.

Järjestä kotiisi Lähetysilta!
Ota yhteyttä!

Tansania:

Pyhtilöiden ystäväkirje

Kolumbia:
Kolumbian kuulumisia

Lähetystyö

Lähetystyö on osa seurakunnan ydintehtävää, joka läpäisee kaikki työmuodot. Sitoutuminen lähtee liikkeelle Jeesuksen asettaman lähetyskäskyn pohjalta:

Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”Matt. 8:18-20.

Lähetystyö on jokaisen seurakuntalaisen tehtävä, kristittynä elämisen ilmenemismuoto.

Käytännön lähetystyö Pyhäjoen seurakunnassa rytmittyy erilaisten tapahtumien äärelle:

• tasauspäivän tempaukset keväällä ja syksyllä
  • lähetysarpajaiset
  • juhannusjuustokeiton myynti ennen juhannusta
  • lähetyslounaat ja myyjäiset
  • lähetysillat
  • kauneimmat joululaulut
  • lähetyskahvilat jumalanpalvelusten jälkeen

Oman panoksesi lähetystyölle voit antaa lahjoittamalla itsesi ja kätesi käyttöön, joko osallistumalla tapahtumien järjestelyihin tai vaikkapa leipomalla myyjäisiin, lahjoittamalla voittoja tai kalastamalla siikaa juustokeitonmyynnin yhteyteen!

Lähetyskahvilat pyörivät tällä hetkellä vuoroviikoittain kylien toimesta. Kysy rohkeasti seurakunnasta oman kyläsi yhteyshenkilöä jos haluat lähetyskahveja keittämään ja tarjoilemaan!

Pyhäjoen seurakunnalla on tällä hetkellä kaksi nimikkokohdetta, joissa lähetystyöntekijät toimivat vieden evankeliumia ja auttaen paikallisia ihmisiä myös aineellisesti.

Nimikkolähettimme Pyhtilät ovat Tansaniassa

Nimikkokohteemme on Kolumbian luterilaisen kirkon työ. Molemmat kohteet ovat Suomen lähetysseuran kohteita, joista lisätietoa  linkeistä.

Edellinen sivu: Musiikkitoiminta
Seuraava sivu: Pyhtilät